iftheyonlyknew.blogg.se

En Fanfic about ID

Kapitel - 4 IF THEY ONLY KNEW

Publicerad 2013-04-05 21:33:00 i Allmänt,

Harrys Perspektiv
Efter Brunchen samtidigt som jag står och diskar så ringer telefonen.
- Niall, answer please! Ropar jag.
- No, I'm to lazy, skojar Niall men då har jag redan hunnit svarat i telefonen. Det är Louis som ringer, och han låter förtvivlad.
- Harry, have you lock inte the papers this morning?
- No, how come?
Louis börjar bli riktikt frustrerad nu.
- What the hell Harry just lock inte the paper.
Jag gör som han säger och går till hallen där tidnngarna ligger på golvet eftersom jag varit för lat för att ha tagigt in dem. Jag tar upp högen med tidningarna samtidigt som Louis är kvar på telefon. Jag lägger tidningarna på köksbordet och tar upp den första tidningen som råkar vara ''Daily Express''.
Jag läser framsidan.
 
Niall och Harry är officiellt ett par.
 
Jag blir så chockad så att jag lägger på luren samtidigt som jag tappar telefonen och faller handlöst ihop på golvet.
 
Nialls Perspektiv
Jag ser bara hur Harry faller ihop på glovet. jag ruuar upp i soffan fram till Harry som ligger på golvet. 
- Haz? What is it? jag hör hur förtvivlad jag låter.
Han börjar gråta och jag ser tidningen som har ramlat ner på golvet. Jag läser det som står, jag stelnar till. Jag sitter där brevid Harry ett tag det känns som en evighet innan jag reser mig upp, tar tag i Harry och går med honom till sovrummet. Där ligger vi tysta i kanske fem minuter tills vi hör någon knacka på dörren. Utan att invänte svar öppnar någon dörren. Louis huvud tittar fram, följt av Liam och Zayn.
Louis klampar in i rummet och lägger sig sen mellan mig och Harry medans Zayn och Liam vänder om. Jag gissar att dem går ut till köket.
 
 
 
Louis Perspektiv
Vad ska jag säga egentligen? Jag vet ju att fansen tycker att det är gulligt med Larry och då borde dem tycka Narry också är sött. Jag menar det är ju Harry och Niall vi snackar om. Eller tänk om dem blir arga. Dem tror ju faktiskt att det är jag och Harry som har något på gång. 
Skärp dig nu Louis tänker jag, 
- Guys, this is gonna be alright
- Are you sure? snyftar Harry
- Of course Haz, säger jag och försöker låta så glad som möjligt
- You´re a good friend, Louis säger Niall
Jag går ut och till de andra killarna för att lämna Harry och Niall ensama ett tag. Jag måste snacka med Liam, han måste ha vetat exakt vad som hände igår eftersom han var den enda som var nykter.
 
 
 

Kapitel -3 IF THEY ONLY KNEW

Publicerad 2013-04-05 19:10:00 i Allmänt,

 
 
 
Niall Perspektiv.
Jag vaknar med ett ryck och sätter mig fort upp i sängen. Jag drar en djup skauck av liten lättnad när jag ser att klockan är 11:00 tänk att jag entligen lyckats sov ordentligt. Jag sover alltid bra hemma hos Harry. Jag önskar verkligen att jag kunde flytta in hit. Men vi vill inte riskera att fansen får några konstiga iéer om ''Narry''. Fast jag tror inte att det är någon id'e med tanke på hyr mycket dem snörat in sig på ''Larrry''. Vi får väl prata om det..... Mina tankar avbryts snabbt när jag känner doften an nystekt bacon. Jag kilar ut i köket och och ser Harry i sitt förkläde samtidigt som han sjunger någon påhittad sång om bacon. Jag smyger fram bakifrån och ger Harry en lång kram och en snabb puss på kinden.
- Good morning my love! Wan't som bacon? säger Harry glatt 
- Of course, your idiot säker jag skämtsamt.
- Me to...hörs ett snörvel från soffan
Juste Liam tänker jag samtidigt som jag går fram till soffan och sätter mig på huk.
-Liam? What happened with Danielle?
Det tar några sekunder innan han svarar men till slut kommer det ett svar.
- I relly don't know Niall... I came home and we had a lovley dinner. Then i went to the bathroom for a couble of minutes and when I came back she started to yell and called me things. Ant then she told me to leave....
Precis då kommer det ett SmS till Liam. Han börjar genast le när han läser det.
-What does it says? Frågar både jag och Harry i kör.
- It's Danielle, She's says she was over reacting. She saw a picture when i kissed a fan and she went jealous. She want's me to come home.
Mer hann inte Liam säga utan reste sig som bara farten för att åka hem.
- Alright, bye säger jag när han redan stängt dörren 
Harry brister ut i skratt och jag med för den delen.
Jag kan verkligen inte förstå det, jag har verkligen världens bästa pojkvän. Min första pojkvänn jag visste inte att jag gillade killar innan Harry. Ibland känns det ganska konstigt faktiskt. Men perfekt ändå, han är perfekt.
 
 
Harrys Perpektiv:
Dagen flyter på rätt bra och innan jag vet ordet av det så är det kväll.. Niall sover över ännu en natt. Kanske det blir en bättre natt nu när vi är själva. Jag känner mig rätt trött och ska precis krypa ner i sängen när Niall kommer inspringande
- We´re going out i just got a text from all the boys. Lets go!
Jaha tänker jag. Det var det, jag som hopades på lite mys med Niall inatt. Men, men
 
 
När vi väl kommer tillbaka hem så är klockan fyra på morgonen och både jag Niall somnar direkt. Vi vaknar inte förrän vid ett.
- What happend last night Nilal? frågar jag honom där vi sitter vid våran mini Brunch?
- I don't know man! Ropar Niall med munnen full av macka.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad hände egetligen? Det kommer en liten vändnig i nästa kapitell

Kapitel -2 IF THEY ONLY KNEW

Publicerad 2013-04-05 15:40:47 i Allmänt,

 
Harrys Perspektiv
Det börjar gå för lång nu. Det var inte meningen att det skulle bli så här. Fansen tror på största allvar att jag och Louis dejtar. Eleanor börjar blir riktigt arg, fast det är klart det skulle jag nog också bli om någon trodde att jag var fake och blev betalad för att vara tilllsammans med någon
Men det var verkligen inte meningen att det skulle bli så här. Nu är det för sen att åtgärda, alldeles för sent. Fansen kommer att tro på ''Larry'' ett bra tag framöver.
Från början skulle Louis bara vara lite extra ''snäll'' mot mig. så att ingen skulle misstänka att jag och Niall är tillsammans. men det gick för långt och folk började tro att Jag och Louis är tillsammans.
Jag blir avbruten i mina tankar när Niall kommer tillbaka från köket
-Hi there, hottie säger jag samtidigt som han sätter sig bevid mig o soffan.
Niall börja rodna och skrattar bara lite samtidigt som han ger mig en puss på kinden.

De andra killarana stack från min lägenhet för en halvtimme sen för att gå ut och vara lite sociala med siana flickvänner. Jag tror att Pierre och Zayn skulle på bio mer minns jag inte.
- Can i stay here for the night?
Nialls fråga gör mig förvånad. Varför frågar han det? 
- Of course my love. why wouldn't you?

Resten av kvällen ser vi på två filmer, När den andra filmen precis tagit slut så ringer det på dörren. 
-Come in! ropar jag
Det är Liam. 
- I need to stay here tonight, i had a fight with Danielle and i don't know where to go,  säger Liam fort samtidigt som han kliver in i lägenheten.
Fan också tänker jag, Det här skulle bli min och Nialls natt. Jag nickar till Liam som ett svar på att han är välk ommen. När Liam är utom synhåll säger jag till Niall att han ska stanna här i natt fast Liam är här. Han ser på mig lite tveknade men går sedan med på att stanna. Niall har lite jobbigt att visa sin kärlek till mig när de andra killarna är här. Jag förstår honom verkligen men vi måste lära oss att blir bekväma med varandra med killarna i närheten. För det är faktiskt dem ända vi kan visa vårat rätta jag och kärlekr
 
 
 

Kapitel -1 IF THEY ONLY KNEW

Publicerad 2013-04-05 14:56:00 i Allmänt,

 
 
 
Niall pesrpektiv 
Jag går med lätta steg till studion där vi ska spela in intervjuven för ''Radio one''. Jag är på ovanligt gott humör idag. Jag är alltid glad men det är något som gör mig extra glad. Om jag bara visste vad det är.
Korridoren är trång, jag går först tätt följt av Harry, Louis, Liam och sist Zayn.
- Hi guys,  Welcome, säger progarmledaren som tydligen heter Scott.
- Thank you svarar jag med mitt alla största leénde som får hela bandet att skratta.
Jag rodnar för jag vet inte om dem skrattar åt mig eller med mig. Men jag bestämmer mig för att dem skrattar med mig och släpper tanken helt. Scott börjar snacka om hur intervjun ska gå till, när vi går i  sändning och så vidare. Men jag hör ingenting av det. För jag är i någon helt annan värd. Det ända jag kan tänka på är Harry och hur extra snygg han är idag. 
Han ha på sig en vit v-ringad tröja som får mig att rysa. Hur kan man vara så sexig? 
- I'm Zayn
-I'm Liam
-I'm Louis
Det tar ett tag innan jag reagerar men jag hoppas att ingen märkte att det drjöde lite länge innan jag fyllde i med mitt namn. Vi var tydligen i sändnig och jag hade inte ens märkt det. Nice work Niall, Nice work tänker jag. 

Harrys Perpektiv.
Intervjun flyter på rätt snabbt. Alla svarar lite skämtsamt och allt går perfekt tills Scott frågar. 
- Who's Larry?
Herregud vad jag hatar den frågan. Jag vet aldrig vad jag ska svara. Jag kollar på Louis och han börjar babbla på hur fansen tror att vi är tillsammans osv.
Jag tycker så synd om Louis. Allt går över honom. Alla tror att Eleanor är fake. På grund av mig. Jag tittar till höger och möter Nialls blick. Fan vad han är bra. Han är söt, sexig och snygg på samma gång.
Om alla bara visste.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mer som än prolog. Vad tyckte ni?
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela